Kadus

Kadus heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en voor u of jou het juiste product. Zodat uw of jouw haar altijd goed zit. Kadus levert professionele haarcosmetica aan meer dan 60 landen over de gehele wereld!
Welke vrouw herkent het niet. Er zijn dagen dat je haar er vitaal, gezond en schitterend uitziet, en dagen dat je een zgn. ‘ bad hair day’ hebt; je haar ziet er broos, dof en droog uit.
Soms heeft u een ‘bad hair day’. Niet getreurd, de conditie van het haar beïnvloeden en in balans houden met het hoogwaardige Imunal ‘feel-good’ concept. Haar dat fascineert door een prachtige schittering, sterkte en schoonheid bevat veel energie. Als het haar niet voldoende energie heeft, wordt het haar broos, dof en droog
Schoonheid heeft alles te maken met balans. Dit geldt ook voor de hoofdhuid en het haar. De beste controle van de balans tussen vetten en vocht is de basis voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar. 
Zo zijn er ook 'sun protect' produkten, die uw haar beschermen tijdens de lente of in de zomer.
Zo heeft Kadus dus ook een grote hoeveelheid stylingsproducten voor zowel 'hem' als 'haar'. De nieuwe Slalom straalt zelfvertrouwen en jeugdig élan uit met een sexy knipoog.
De nieuwe verpakking, het visuele gedeelte, de modellen en de algemene uitstraling – spreken allemaal dezelfde taal. Samen vormen zij een harmonieus geheel. Al om al, de relaunch van Slalom geeft de stijlingserie een meer volwassen karakter.