L'oreal

L’oreal is een gerenommeerd merk en biedt u een ruime keuze aan haarverzorging, styling, kleuringen en omvorming producten. 

L'Orealhaarverzorging: de haarverzorging van L’oreal, bekend onder de naam L’oreal Serie Expert, bestaat uit diverse lijnen, zoals: Vitamino Color, Absolut Repair, Shine Curl, Volume Expand, Intense repair en de Liss Ultime. Voor elk haartype is er een specifieke serie verzorgingsproducten ontwikkeld.

L'Oreal styling: de styling producten van Loreal vallen onder de Techni.art en Texture Expert lijn. Zeer bekend in de Techni.art lijn zijn de Play.ball, A-Head, Fix, Volume, Liss en de Curl Memory. L'OrealTexture Expert: de Texture Expert serie is de exclusieve stylinglijn van Loreal. Loreal Aminexil is speciaal ontwikkeld tegen haaruitval, beginnende kaalheid en bevordert de haargroei.

L'OrealHomme voor mannen: de L’oreal Homme is er exclusief voor de man. Deze serie van L’oreal biedt u stylingproducten, waaronder Strong Fix Gel en Homme Wax en verzorgingsproducten zoals de Purete, Homme Controle en Tonique.  Tevens is er een kleuring ontwikkeld speciaal voor de man: Homme Cover 5’. Grijs haar krijgt zijn natuurlijke kleur terug.

L'Oreal haarkleuring: de overige haarkleuring producten van Loreal zijn o.a. de Majirel, Majiblond, Richesse, Color supreme en de Composite. Deze kleuringen mengt u met de speciale waterstofperoxide van L’Oréal. Uw haar verven of blonderen is een echte aanrader met deze kleuringen. De Dulcia Tonica en Dulcia Vital zijn de omvorming producten van L’oréal. Deze alkalische permanent geeft uw haar veerkrachtige krullen met een lange houdbaarheid. 

Kortom: L’Oréal biedt u een diversiteit aan haarproducten, voor ieder haartype